torsdag, november 03, 2011

Easter Parade. Richard Yates

GRÆSSET. 9/10/11 17.02
Mmm her er totalt perfekt vejr. Sidder for mig selv nede i Washington square park, den med triumfbuen og en klaverspiller. Jeg er lige færdig med Easter parade og overvejer, hvad den handler om. Udover to søstre, som ikke blir lykkelige. Måske om ikke at handle, ansvar for egen lykke? Jeg ku godt lide den. Murakami var ikke i lufthavnen, øv. Kys

9/10/11 17.05
Jeg tror at den handler om være opdraget til at være utilfreds og en total mangel på forståelse for hvad der ville gøre dem lykkelig. Det regner her. Jeg har holdt fri i dag, totalt og aldeles, nærmest vegetarisk fri.

Klim 2010, 215 sider.

1 Comments:

Blogger PONS Idiomas said...

Hola, quizás os interese saber que tenemos una colección que incluye el relato 'Oh, Joseph, I’m So Tired' de Richard Yates en versión original conjuntamente con el relato 'A Small, Good Thing' de Raymond Carver.

El formato de esta colección es innovador porque permite leer directamente la obra en inglés sin necesidad de usar el diccionario al integrarse un glosario en cada página.

Tenéis más info de este relato y de la colección Read&Listen en http://www.ponsidiomas.com/catalogo/raymond-carver---richard-yates.html

11:12 AM  

Send en kommentar

<< Home